Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Як сказав Джим (2001)

Як сказав Джим

0
1 0
10/10
Як сказав Джим
720
8 сезон, 18 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Як сказав Джим
Колись Джим був диким і нестримним. Він гуляв з друзями і лякав своїми витівками поліцейських. Але, зустрівши в барі струнку блакитнооку Черіл, рішуче поклав свою холостяцьку свободу на вівтар взаємного кохання і родинного щастя.
Десять років після весілля Джим зробився розсудливим, трохи обледащів, втратив частину волосся на голові, набрав декілька зайвих кілограмів, але вогонь все так само горить в його серці і очах, а відчуття гумору і улюблена дружина йому ніколи не зраджують. Якщо потрібно пограти з дітьми, Джим готовий, аби не сильно віддалятися від улюбленого крісла, телевізора і холодильника.
Джим - батько, муж і головний генератор гумору в будинку. У його будинку завжди щось відбувається, навіть в звичайний день. А вже якщо це якесь свято - Різдво, Хеллоуїн, чийсь день народження або річниця весілля - тоді вже веселості немає межі.
Окрім пива і солодкого, Джим обожнює футбол. Дочки навчилися багатьом нехорошим словам, спостерігаючи за тим, як папа хворіє за улюблену команду «Ведмедів», а один раз він навіть побився на стадіоні. Життя Джима настільки насищенна і непередбачувана, що треба ще постаратися залишитися такою веселою і невимушеною людиною.

Дивитися онлайн "Як сказав Джим" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!