Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Шукачі неприємностей (2010)

Шукачі неприємностей

0
6 0
10/10
Шукачі неприємностей
720
1 сезон, 41 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Шукачі неприємностей
"Вижити разом" - це популярна пригодницька передача, створення якої ініціювали співробітники Discovery Channel. У реаліті-шоу колишній снайпер армії США Дейв Кентербері та Коді Ландін, який прославився як досвідчений експерт із виживання в умовах дикої природи, вирушають на пошуки пригод.

Однак вони не просто подорожують, а шукають найнебезпечніші місця на планеті, щоб продемонструвати глядачеві, як можна виживати в екстремальних умовах. Роблячи це, вони дають цінні поради туристам, які можуть потрапити у скрутну ситуацію.

Відтворюючи умови різних аварії корабля, катастроф і інших подібних ситуацій, які можуть призвести до трагічних наслідків, ведучі докладно розповідають всі тонкощі поведінки, яка дасть надію на виживання.

Не можна не відзначити, що ведучі використовують різні підходи, даючи можливість глядачеві вибору. Якщо колишній снайпер вважає за краще використовувати військові підходи, бачачи в природі свого ворога, то Коді розглядає природу виключно як свого друга, здатного прийти на допомогу у скрутну хвилину. Саме тому він використовує метод гармонійного злиття з природою.

Реаліті-шоу «Вижити разом» можна переглядати на сайті.

Дивитися онлайн "Шукачі неприємностей" безкоштовно

Графік виходу серій:
1 сезон
1 серія EP1 11.06.2010
2 серія EP2 18.06.2010
3 серія EP3 25.06.2010
4 серія EP4 02.07.2010
5 серія EP5 09.07.2010

Рецензії

Аватарка
Славко
8-12-2023, 06:49

Програма є досить актуальною і цікавою для подорожуючих осіб адже ніхто не може спрогнозувати в якому становищі може опинитися наступного разу коли відправляєшся в чергову подорож.Цінні поради і різні підходи виживання дають можливість вийти з...

Читати повністю

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!