Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Правосуддя / Дилема (2019)

Правосуддя / Дилема

0
2 0
10/10
Правосуддя / Дилема
HD
1 сезон, 2 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Правосуддя / Дилема
Окружний прокурор Лос-Анджелеса Майя Тревіс (Робін Танні), яка славиться своєю непохитністю та суворістю у робочих питаннях, програє важливу судову справу. Кінозірка Севві Джонсона було звинувачено у подвійному вбивстві, але суд несподівано виправдав його. Після цього Майя зазнала жорсткої критики з боку суспільства та преси. Вона вирішила виїхати з Лос-Анджелеса, тому що громадський тиск зачепив її сильніше, ніж вона очікувала. Вона залишила в минулому будинок, роботу, друзів і все, до чого вона звикла за роки життя в Лос-Анджелесі. І здається, їй вдалося розпочати життя із чистого аркуша.
Однак через довгих вісім років Севві Джонсон знову заступається. На цей раз йому не вдається вийти сухим із води. Він жорстоко бить свою подружку, тому є свідки. Майя отримує можливість очистити свою репутацію та відновити справедливість. Тим часом, як і вісім років тому, громадськість люто тисне на Майю. До того ж Джонсон наймає вмілого адвоката, здатного витягти з біди навіть диявола. На боці Севві Джонстона — найкращі адвокати та великі гроші. На боці Майї — незаперечні докази. Майя палко бажає посадити за ґрати зарозумілого злочинця, якому кілька років вдавалося залишатися на волі.
В основу серіалу покладено реальну скандальну історію, яка сталася з актором і професійним гравцем в американський футбол О. Джем Сімпсоном. Він був звинувачений у вбивстві своєї колишньої дружини Ніколь Браун-Сімпсон. Судова справа тривала дев'ять болісних місяців і стала найдовшим судовим розглядом в історії штату Каліфорнія.
Шоураннером серіалу "Правосуддя" став Девід Хоберман, творець драми "Дефектний детектив". Як співпродюсер і співавтор сценарію виступила Марсія Кларк, колишній прокурор і обвинувач Сімпсона.

Дивитися онлайн "Правосуддя / Дилема" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!