Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Покохаєш (2022)

Покохаєш

0
1 0
10/10
Покохаєш
FullHD
1 сезон, 60 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Покохаєш
Життя Асьї схоже долю багатьох інших простих турецьких дівчат. Вона влаштувалась працювати у торговий центр продавщицею. Амбітній красуні не подобаються її перспективи та рутина, в яку вона потрапила. Вона має мрію про здобуття вищої освіти, після чого вона зможе знайти собі гідне застосування і отримувати пристойну зарплату. Кар'єра дипломованого фахівця має розвиватися успішно. Ася мріє про повну незалежність. Якось волею обставин дівчина опинилася на знімальному майданчику романтичної комедії, після чого її життя змінилося.

Красуня потрапила на очі режисеру фільму, який, помітивши Асью, зрозумів, що тільки її він хоче бачити в головній ролі. Для дівчини його пропозиція виявилася повною несподіванкою. Вона трохи поміркувала, але зрештою вирішила скористатися шансом змінити своє життя. Ася почала зніматися з Толгою. Цей успішний та популярний актор був затребуваним. Про злет його кар'єри в кіно писали провідні турецькі видання. Найближчим часом він міг стати головною зіркою країни. Численні шанувальниці не давали проходу гарному акторові. Молода людина постійно змінювала дівчат і не збиралася зупинятися. Життя Толги було насиченим і сумбурним. Сталість не властива цьому акторові.

Головні герої турецької комедії "Ти полюбиш" (тур. "Seversin") випадково перетнулися на зйомках одного проекту. З початку спільної роботи у відносинах виникло напруга. Зарозумілий популярний актор спочатку зневажливо ставився до своєї партнерки. Йому не подобалася присутність Асьї на зйомках. У результаті їхні стосунки повністю зіпсувалися. Але цілеспрямований характер дівчини виявився саме в цей момент. Вона не збиралася відступати і вирішила скористатися шансом змінити своє життя, яке їй подарувала сама доля. Акторка-початківець вступила в конфлікт зі своїм партнером. Толга був дуже здивований нахабною поведінкою Асьї. У результаті він упокорився з неминучістю їхньої спільної роботи. Через деякий час молодики зблизилися. Ася навчалася у Толги акторській майстерності. Наскільки далеко зайдуть їхні стосунки?

Дивитися онлайн "Покохаєш" безкоштовно

Графік виходу серій:
1 сезон
1 серія EP1 01.06.2022
2 серія EP2 08.06.2022
3 серія EP3 15.06.2022
4 серія EP4 22.06.2022
5 серія EP5 29.06.2022

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!