Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Невідомий Китай (2008)

Невідомий Китай

0
0 0
0/10
Невідомий Китай
1080
1 сезон, 6 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Невідомий Китай
Документальний міні-серіал відкриває таємниці стародавньої цивілізації. Саме Китай вважається найдавнішою країною, у якій за такий тривалий час склалася багатовікова культура. У цій країні проживає найбільше число жителів, які шанують свої традиції досі. Тут унікальна природа, про її красу і багатство розповідали багато мандрівників. Тепер будь-який глядач може ближче познайомитися з цією воістину легендарною країною. Компанія BBC з використанням новітньої техніки зняла цікавий і пізнавальний фільм про Китай.
Велика країна відома не тільки протяжною Китайською стіною, а й чудовою архітектурою, стародавніми храмами і монастирями, а також величезними за площею рисовими полями. Природа тутешніх місць рясніє рослинами, в тому числі рідкісними і лікарськими, а також різними видами тварин. Міні-серіал відкриє не тільки таємниці Китаю, але і розповість про незвичайні і дивні факти. У цій країні знаходяться не тільки найвищі гори, а й різноманітні пустелі, і безкраї зелені рівнини. При перегляді цього серіалу позитивні емоції і розширення кругозору забезпечені.
Кадри з серіалу Невідомий Китай
Перший кадр з серіалу Невідомий Китай Другий кадр з серіалу Невідомий Китай Третій кадр з серіалу Невідомий Китай Четвертий кадр з серіалу Невідомий Китай П'ятий кадр з серіалу Невідомий Китай Шостий кадр з серіалу Невідомий Китай

Дивитися онлайн "Невідомий Китай" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!