Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Сталева зірка (2017)

Сталева зірка

0
0 0
0/10
Сталева зірка
1080
1 сезон, 10 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Сталева зірка
Колишній детектив лондонської поліції Джим Уорт, намагаючись втекти від проблем, пов'язаних з його минулим, переїжджає разом з родиною в тихе провінційне канадське містечко, розташоване в лісовій глушині.
Тут наш герой заступає на пост шефа поліції - вельми нудну на перший погляд посаду, адже за останній час в містечку та його околицях, де всі один одного чудово знають, нічого не відбувалося, якщо не брати до уваги рідкісні напади диких тварин на місцеве населення.
Але через деякий час в містечко приїжджають представники великої нафтової компанії, які планують відкрити тут нове підприємство. Підступним підприємцям вдається переконати частину місцевого населення, що співпраця з їх компанією принесе їм додатковий заробіток. Ось тільки нашому герою зовсім не по душі те, що відкриття нового підприємства спровокує приплив найманих працівників, що в свою чергу призведе до зростання злочинності на підконтрольній йому території. Тому Уорт категорично відмовляється від співпраці, більш того, він йде на відкриту конфронтацію з керівниками проекту. Дуже скоро наш герой розуміє, що тепер не тільки йому, але і тим, хто його оточує, загрожує смертельна небезпека.
Кадри з серіалу Сталева зірка
Перший кадр з серіалу Сталева зірка Другий кадр з серіалу Сталева зірка Третій кадр з серіалу Сталева зірка Четвертий кадр з серіалу Сталева зірка П'ятий кадр з серіалу Сталева зірка Шостий кадр з серіалу Сталева зірка

Дивитися онлайн "Сталева зірка" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!