Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Загін (2006)

Загін

0
0 0
0/10
Загін
480
2 сезон, 23 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Загін
З агентів спецназу створюється команда особливої секретності. Вони працюють за своїми правилами, в своєму режимі, під прикриттям. Місця роботи не обмежені кордонами Сполучених Штатів, герої виконують свої завдання по всьому світу. Ризикуючи власним життям, вони захищають жителів в пустелі та в індонезійських джунглях. Там, де виникає гаряча точка, там опиняються герої серіалу. Небезпечні ситуації не перешкода для справжніх спецназівців, які в критичних умовах покладаються один на одного, тому що без взаємної довіри подібна робота неможлива. Вони з'являються завжди вчасно, завжди першими і непомітно, та зникають як тіні.

Паралельно проведенню бойових операцій розвивається друга сюжетна лінія, тісно пов'язана з першою. Жінки, що зберігають домашнє вогнище під час відсутності своїх чоловіків, є повноправними героїнями серіалу. Жінки, твердості духу яких можна лише позаздрити, вірно чекають своїх воїнів на базі.
Кадри з серіалу Загін
Перший кадр з серіалу Загін Другий кадр з серіалу Загін Третій кадр з серіалу Загін Четвертий кадр з серіалу Загін П'ятий кадр з серіалу Загін Шостий кадр з серіалу Загін

Дивитися онлайн "Загін" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!