Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Найманець Куоррі / Куоррі (2016)

Найманець Куоррі / Куоррі

0
0 0
0/10
Найманець Куоррі / Куоррі
1080
1 сезон, 8 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Найманець Куоррі / Куоррі
Перенесемося на кілька десятиліть у минуле. Ця історія починається у далекому 1973-го році. Головним героєм є чудовий снайпер на ім'я Куоррі. Це людина, яка тричі їздила до В'єтнаму у військові відрядження, неодноразово побувала на війні і пройшла її до кінця. За свої досягнення чоловік заслужив спокійне та щасливе життя, яке проводитиме на власний розсуд. Ось тільки життя не завжди проходить за бажаним сценарієм: все відбувається не так, як уявляв Куоррі. Друзі відвертаються від нього, для них він - холоднокровний вбивця, з яким вони не хочуть спілкуватися, віддаючи перевагу іншій компанії. Аналогічна ситуація відбувається і вдома в чоловіка. Там ніхто не сприймає його як героя.
Розчарувавшись у своєму нинішньому житті, він подається до кримінальних ділків, де завжди знайдеться місце для таких самих, як і він: убивць і негідників.
Кадри з серіалу Найманець Куоррі / Куоррі
Перший кадр з серіалу Найманець Куоррі / Куоррі Другий кадр з серіалу Найманець Куоррі / Куоррі Третій кадр з серіалу Найманець Куоррі / Куоррі Четвертий кадр з серіалу Найманець Куоррі / Куоррі П'ятий кадр з серіалу Найманець Куоррі / Куоррі Шостий кадр з серіалу Найманець Куоррі / Куоррі

Дивитися онлайн "Найманець Куоррі / Куоррі" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!