Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » У пошуках інновацій (2014)

У пошуках інновацій

0
0 0
0/10
У пошуках інновацій
480
2 сезон, 26 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу У пошуках інновацій
Всі геніальні винаходи одного разу прийшли комусь на думку. Авторами ідей, що перевернули світ, є діти, дорослі, вчені та працівники різних галузей. Дивіться проект, в якому дізнаєтесь, як створювалися найвидатніші винаходи у світі. Іноді від авторів була потрібна неймовірно висока плата за реалізацію ідей у ​​реальність.
Дивіться, хто винайшов бездротові технології, як потрібно вміти зв'язуватися, якщо зв'язок відсутній. Глядачі дізнаються, як сконструйовано перший літак братів Райт, і наскільки реальною є ідея літаючої тарілки як будинку для землян. Також у фільмі досліджуються винаходи Томаса Едісона та мінімольниці, які цілком могли змінити принцип подачі електроенергії.
Деякі види медобладнання з'явилися з іграшок, ліхтарики, з яких світло не від батарей – колись і уявити подібне здавалося фантастикою. А сьогодні все це – дійсність.
Кадри з серіалу У пошуках інновацій
Перший кадр з серіалу У пошуках інновацій Другий кадр з серіалу У пошуках інновацій Третій кадр з серіалу У пошуках інновацій Четвертий кадр з серіалу У пошуках інновацій

Дивитися онлайн "У пошуках інновацій" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!