Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Дивовижні миті життя (2010)

Дивовижні миті життя

0
0 0
0/10
Дивовижні миті життя
1080
1 сезон, 3 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Дивовижні миті життя
Дика природа – чудове місце, де щодня відбувається безліч цікавих подій. Різні представники фауни борються за своє місце під сонцем з представниками інших видів, і лише найсильніший доб'ється нагороди - можливість побачити наступний світанок.
Легендарний документальний телеканал Discovery, який подарував глядачам по всьому світу чудові художні твори, створив унікальний кінопроект, де у всіх деталях показано подробиці життєдіяльності тварин, птахів та ссавців, які проживають день за днем ​​за умов суворих битв. Травоїдні, які найчастіше служать їжею для хижаків, також можуть гідно постояти за себе, особливо якщо небезпека загрожує потомству. Та й самі хижаки нерідко б'ються між собою за право керувати певною територією, або можливість опанувати якусь самку.
Використовуючи сучасні технології, що дозволяють уповільнювати та прискорювати зйомку, оператори та сценаристи надають шанувальникам документальних картин чудові зйомки, в яких відображені цікаві моменти життя мешканців нашої планети. Природний відбір - сувора штука, і якщо ти не володієш належною реакцією та винахідливістю, то легко станеш жертвою чергового голодного вовка, лева або тигра.

Дивитися онлайн "Дивовижні миті життя" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!