Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Навчи мене кохати / Розкажи мені, як кохати (2016)

Навчи мене кохати / Розкажи мені, як кохати

0
8 1
8.9/10
Навчи мене кохати / Розкажи мені, як кохати
1080
1 сезон, 22 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Навчи мене кохати / Розкажи мені, як кохати
Рано чи пізно любовний трикутник обов'язково доставить чимало проблем для всіх його учасників. Тільки не завжди люди самі обирають для себе таку важку долю. Доля головної героїні турецького серіалу «Розкажи мені, як кохати» українською склалася таким чином, що вона змушена була пов'язати своє життя з людиною, до якої не має жодних почуттів. Тільки вона навіть не могла і подумати, що всесвіт приготував для неї зовсім інший результат подій. Лейла молода і дуже приваблива жінка. Колись вона поїхала до Німеччини разом зі своїм чоловіком та подарувала йому чарівну доньку.

Тільки незабаром подружжя почало розуміти, що вони не відчувають щастя поруч один з одним і з цієї причини розлучилися. У Лейли не залишалося іншого вибору, як повернутися у рідні краї та оселитися у батьківському домі. Хашмет був другом сім'ї і, крім цього, він є лідером турецької мафії. Героїня турецького серіалу «Bana Sevmeyi Anlat» в українському перекладі ніколи не відчувала до цієї людини почуттів, але батько зміг переконати свою дочку, щоб вона вийшла за неї заміж. Адже чоловік був багатим та зміг забезпечити щасливе майбутнє для її дитини. Жінка погодилася на цю угоду, але не могла й подумати, що незабаром пошкодує про таке поспішне рішення.

Лейла випадково познайомилася з Альпером і розповіла про своє складне життя. Між ними спалахнули почуття, і Альпер стає каменем спотикання для чергового заміжжя головної героїні турецького серіалу «Научи мене, кохати», який можна дивитися онлайн із українськими субтитрами. Поступово кохання почало затуманювати розум і Лейла відразу ж закрутила роман з Альпером. Вона чудово розуміє, що не зможе просто так узяти та відмовитися від шлюбу з Хашметом. Закоханій парі доведеться подолати величезну кількість випробувань та пройти через небезпечні події.

Дивитися онлайн "Навчи мене кохати / Розкажи мені, як кохати" безкоштовно

Графік виходу серій:
1 сезон
1 серія EP1 26.08.2016
2 серія EP2 02.09.2016
3 серія EP3 09.09.2016
4 серія EP4 23.09.2016
5 серія EP5 30.09.2016

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!