Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Друге життя Уве / Людина на ім'я Уве (2015)

Друге життя Уве / Людина на ім'я Уве

0
1 0
10/10
Друге життя Уве / Людина на ім'я Уве
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Друге життя Уве / Людина на ім'я Уве
59-річний вдівець Уве – неймовірно буркотливий старий, який день у день дратує сусідів, які проживають разом із ним в одному житловому комплексі, своїм жахливо поганим характером. Втративши через літній вік роботи, наш герой остаточно розчаровується в житті і збирається накласти на себе руки.
В його очах давно вже погас вогник надії, а щаслива посмішка перестала з'являтися на його обличчі з того моменту, як померла кохана дружина Соня, могилку якої він раз у раз навідує. Адже в молодості Уве був добродушним життєрадісним хлопцем, готовим допомогти будь-якій незнайомій людині, часом жертвуючи своїми власними інтересами. Але, незважаючи на це, у житті нашому герою вкрай не щастило, і всілякі нещастя буквально сипалися на голову Уве, перетворивши його з доброго хлопця на буркотливого старого, що самотньо стоїть посеред кімнати з мотузкою в руках.
Побачивши у вікно автомобіль, що невпевнено здає задом, буркун вирішує на якийсь час відкласти довгоочікуване возз'єднання з покійною дружиною, і вирушає у двір, щоб, як завжди, посваритися з новими сусідами. Тоді наш герой навіть подумати не міг, що знайомство з новоприбулим сімейством подарує йому шанс на друге щасливе життя.

Дивитися онлайн "Друге життя Уве / Людина на ім'я Уве" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!