Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Пітер П’ять Вісім (2022)

Пітер П’ять Вісім

0
0 0
0/10
Пітер П’ять Вісім
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Пітер П’ять Вісім
Які таємниці можна приховувати в маленькому містечку, де всі одне одного знають? Адже зазвичай у таких поселеннях нічого толком не відбувається, новосели також рідкість. Ось і залишається лише розпускати плітки, та розповідати ганебні новини про сусідів. Сем - звичайнісінький агент з нерухомості. Вона спокійна, розумна і завжди з усіма привітна. Дівчина настільки здається врівноваженою, що до неї і чуток ніяких приліпитися не може. Ось тільки все ж таки таємниця у дамочки є - вона страшна алкоголічка, що приховує безліч скелетів у шафі. Як то кажуть, тихий вир, та там чорти водяться.
Але все ж панночці спритно вдавалося зберігати своє минуле і теперішнє під сімома замками, ось тільки це стає все складніше реалізовувати! Одного разу в такій глушині з'являється красивий і ставний незнайомець на ім'я Пітер. Хлопець одразу вразив усіх своєю харизмою і дружелюбністю. І, як на зло, саме він намагається дізнатися всі таємниці про Сем! Навіщо це йому? Чи зможе далі дівчина жити спокійно?
Кадри з фільму Пітер П’ять Вісім
Перший кадр з фільму Пітер П’ять Вісім Другий кадр з фільму Пітер П’ять Вісім Третій кадр з фільму Пітер П’ять Вісім Четвертий кадр з фільму Пітер П’ять Вісім

Дивитися онлайн "Пітер П’ять Вісім" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!