Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Всередині я танцюю (2004)

Всередині я танцюю

0
0 0
0/10
Всередині я танцюю
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Всередині я танцюю
Зворушлива історія про інвалідів, які не залишать байдужих. Адже кожен глядач проживає життя, посміхаючись і плачучи разом із героями. Кожен усвідомить свою причетність, і напевно кожен погляд на людей, які волею долі опинилися в інвалідному візку, читатиметься тільки з повагою.
Сюжет фільму: головний герой на ім'я Майкл ще зовсім молодий, йому 24 роки, майже все своє життя провів у будинку для інвалідів. Майкл страждає на симптоми церебрального паралічу і він практично не може пересуватися. У цьому реабілітаційному будинку він знайомиться з хлопцем на ім'я Рорі О'Шем, який прикутий до інвалідного візка через м'язову атрофію. Рорі не впадає у відчай і насолоджується життям. Для Майкла це незрівнянний приклад, адже його новий друг смілива людина, яка байдуже відноситься до ударів долі.
Кадри з фільму Всередині я танцюю
Перший кадр з фільму Всередині я танцюю Другий кадр з фільму Всередині я танцюю Третій кадр з фільму Всередині я танцюю Четвертий кадр з фільму Всередині я танцюю П'ятий кадр з фільму Всередині я танцюю Шостий кадр з фільму Всередині я танцюю

Дивитися онлайн "Всередині я танцюю" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!