Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Американський мрійник (2022)

Американський мрійник

0
0 0
0/10
Американський мрійник
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Американський мрійник
Невезучий професор маленького зросту, який має дуже скромний дохід, мріє про власний будинок. Хочеться людині писати книги, насолоджуючись комфортом та розкішшю. Чому ні? Маленька зарплата і два розлучення за плечима — це не привід втрачати надію.
Живе він скромно, розраховувати начебто нема на що, але раптом трапляється диво. Будинок, про який мріє герой, здається, можна отримати! Перед Філом відкривається перспектива стати власником справжнього маєтку. Старовинний особняк за п'ять мільйонів доларів реально купити в рази дешевше. Достатньо видобути якихось 240 тисяч! Потрібно тільки дочекатися, коли самотня господиня нерухомості вирушить у інший світ. Така умова угоди. Жінка залишається у будинку до своєї смерті. Професор прикидає, що жити їй явно не так вже й довго. Вирішує ризикнути: продає все, що має, витрачає пенсійні накопичення і переїжджає у своє нове житло. Але чи така проста самотня вдова, яка запропонувала «угоду століття»?
Кадри з фільму Американський мрійник
Перший кадр з фільму Американський мрійник Другий кадр з фільму Американський мрійник Третій кадр з фільму Американський мрійник Четвертий кадр з фільму Американський мрійник

Дивитися онлайн "Американський мрійник" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!