Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Лялькова анімація (2023)

Лялькова анімація

0
0 0
0/10
Лялькова анімація
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Лялькова анімація
Жахастик познайомить із дівчиною на ім'я Елла, яка вважається дочкою легенди у світі мистецтва. Її мати має жорсткий і владний характер, а останнім часом страждає від важкого захворювання. Лікарі діагностували в неї останню форму артриту, і ця біль негативно позначається на житті родичів. Жінка намагається завершити останню кінокартину, але зненацька у неї трапляється інсульт.
Її дочка починає створення власного фільму, що запускає ланцюжок трагічних подій. Спроба закінчити розпочату матір'ю справу відкриває темну сторону, а ситуація поступово виходить з-під контролю. Бурхлива фантазія народжує шалені ідеї, а експерименти зі створення ляльки з мертвої плоті ще більше посилюють становище. Стає все складніше розрізнити картини реального та уявного світу, що призводить до сумних наслідків. Дівчина починає бачити галюцинації, що перетворюють її життя на досконале пекло.
Кадри з фільму Лялькова анімація
Перший кадр з фільму Лялькова анімація Другий кадр з фільму Лялькова анімація Третій кадр з фільму Лялькова анімація Четвертий кадр з фільму Лялькова анімація П'ятий кадр з фільму Лялькова анімація Шостий кадр з фільму Лялькова анімація

Дивитися онлайн "Лялькова анімація" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!