Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Зниклий хлопчик (2018)

Зниклий хлопчик

0
0 0
0/10
Зниклий хлопчик
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Зниклий хлопчик
Гаррард ріс у нормальній сім'ї, у віруючих батьків, які прагнули жити і виховувати дитину відповідно до правил моралі та християнства. Однак, незважаючи на все це, малюк став не зовсім нормальним. Його поведінка старанна, вдача спокійна, він добре вчиться і нарікань ні від кого не викликає. Ненормальність його полягає лише у сексуальній орієнтації – він гомосексуаліст. Гаррарду було соромно усвідомити свою орієнтацію і ще важче зізнаватись у цьому своїм батькам.
Батьки підлітка були шоковані проблемою сина. Але в них була надія, що ситуацію можна якось виправити і тому вони відправили Гаррарда до спеціальної установи з виправлення гомосексуалістів. Однак там, як невдовзі з'ясувалося, через вкрай спірні, часом абсолютно безглузді методики, гомосексуалісти не те що не виправлялися, а навпаки, стверджувалися у своїх потягах до представників своєї статі. Так сталося і з Гаррардом, він зрозумів, що не зможе бути гетеросексуальним і змирився із цим. Але чи змиряться батьки з таким сином?
Кадри з фільму Зниклий хлопчик
Перший кадр з фільму Зниклий хлопчик Другий кадр з фільму Зниклий хлопчик Третій кадр з фільму Зниклий хлопчик Четвертий кадр з фільму Зниклий хлопчик П'ятий кадр з фільму Зниклий хлопчик Шостий кадр з фільму Зниклий хлопчик

Дивитися онлайн "Зниклий хлопчик" безкоштовно

Скачати торрент:
Назва Розмір Роздають   Заватажують  
Зниклий хлопчик / Boy Erased (2018) BDRip-AVC Ukr/Eng | sub Ukr/Eng 2.25 GB 12 0

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!