Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Дятел Вуді вирушає у табір (2024)

Дятел Вуді вирушає у табір

0
2 1
6.7/10
Дятел Вуді вирушає у табір
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Дятел Вуді вирушає у табір
Вуді, неспокійний та енергійний дятел, стикається з несподіваним випробуванням, коли його змушують покинути рідні ліси. Це змушує його відправитися на пошуки нового місця для життя, де він міг би влаштуватися і почати все спочатку. Його пригоди приводять його до табору Ву-Ху, який здається ідеальним притулком для такого непосиди, як Вуді. Впевнений, що знайшов ідеальне місце для нового будинку, він з ентузіазмом береться за облаштування, не підозрюючи про швидкі перешкоди.
Однак його мрії про спокійне життя в таборі Ву-Ху швидко руйнуються, коли стає зрозуміло, що це місце під загрозою закриття через дії таємничого інспектора. Вуді розуміє, що якщо він хоче зберегти свій новий будинок, йому доведеться взяти справу до своїх рук. З властивою йому винахідливістю і завзятістю, він вирішує кинути виклик обставинам, щоб врятувати табір від закриття. У процесі Вуді знаходить не тільки нових друзів, а й вчиться стійкості та наполегливості, показуючи, що навіть у найскладніших ситуаціях можна знайти вихід, якщо не здаватися.
Кадри з фільму Дятел Вуді вирушає у табір
Перший кадр з фільму Дятел Вуді вирушає у табір Другий кадр з фільму Дятел Вуді вирушає у табір Третій кадр з фільму Дятел Вуді вирушає у табір Четвертий кадр з фільму Дятел Вуді вирушає у табір П'ятий кадр з фільму Дятел Вуді вирушає у табір Шостий кадр з фільму Дятел Вуді вирушає у табір

Дивитися онлайн "Дятел Вуді вирушає у табір" безкоштовно

Скачати торрент:
Назва Розмір Роздають   Заватажують  
Дятел Вуді вирушає у табір / Woody Woodpecker Goes to Camp (2024) WEB-DL 1080p Ukr/Eng | Sub Ukr/Eng 4.28 GB 78 2

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!