Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Веселий джентльмен (2008)

Веселий джентльмен

0
0 0
0/10
Веселий джентльмен
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Веселий джентльмен
Кейт навіть не підозрювала, що бажання допомогти простій людині може обернутися для дівчини справжньою життєвою пригодою, здатною привести до справжнього щастя. Ще недавно Френк заробляв на життя виконанням замовлень щодо усунення небажаних для клієнтів осіб, але постійні вбивства, гріхи та пороки призвели до того, що чоловік став зазнавати жорстких докорів сумління, які надалі призвели до серйозного душевного розладу. Бажаючи покінчити з грішним світом, він мав намір вчинити самогубство, але окрик сторонньої дівчини змінив плани вбивці.
З того часу Френк став переслідувати Кейт, маючи намір дізнатися, що спонукало її зупинити потенційне самогубство. У прагненні зрозуміти справжні причини вчинку, чоловік не зрозумів, як почав відчувати до героїні теплі почуття.
Кадри з фільму Веселий джентльмен
Перший кадр з фільму Веселий джентльмен Другий кадр з фільму Веселий джентльмен Третій кадр з фільму Веселий джентльмен Четвертий кадр з фільму Веселий джентльмен П'ятий кадр з фільму Веселий джентльмен Шостий кадр з фільму Веселий джентльмен

Дивитися онлайн "Веселий джентльмен" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!