Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Майбутнє (2011)

Майбутнє

0
0 0
0/10
Майбутнє
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Майбутнє
Дивіться онлайн фільм «Майбутнє». У 2011 році ми змогли побачити новий витвір режисера Міранди Джулай. Ця 37-річна письменниця, актриса та режисер кілька років тому підкорила Каннський кінофестиваль своїм дебютним фільмом. Її нова картина вийшла не менш цікавою та видовищною. До речі, сценарій був написаний самою Джулай. Фільм знімався за допомогою американських та німецьких кінематографістів. Картина наводить глядачів на міркування про природу часу та зв'язок з долею. Вийшла справжня якісна драма, перегляд якої навряд чи вас розвеселить, але точно змусить подумати багато про що.
Декілька слів про розвиток сюжету картини. Одна благополучна пара наважується на необдуманий вчинок. Побачивши одного разу бездомного кота, вони вирішують дати притулок бідоласі у своєму будинку. Тепер вони пройдуть перевірку на віру один в одного. Їхнє життя змінюється, і пара змушена постійно переносити перевірки на міцність.
Кадри з фільму Майбутнє
Перший кадр з фільму Майбутнє Другий кадр з фільму Майбутнє Третій кадр з фільму Майбутнє Четвертий кадр з фільму Майбутнє

Дивитися онлайн "Майбутнє" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!