Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Картковий борг (2008)

Картковий борг

0
0 0
0/10
Картковий борг
480
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Картковий борг
Героя фільму «Картковий борг» Метта Конліна важко назвати гідною людиною. Колись Метт був непоганим поліцейським, вірним напарником свого друга, лейтенанта Стіва, проте історія зі зниклими грошима, конфіскованими у злочинців, поховала його кар'єру. Звільнившись з поліції, колишній коп став завзятим картярем, любителем випити і розведеним батьком, який по суботах зустрічається з дочкою. Маленьку Беккі тепер виховує Стів, який став її вітчимом.
Покерний стіл, за який все частіше вмощується Метт, перетворює героя в повного банкрута. Намагаючись блефувати, Конлін програє все більше, і одного разу його борг прогнозовано пред'являється до оплати. Впливовий незнайомець, що ховається під ім'ям Старий, скуповує боргові розписки гравця, але вимагає від Метта не грошей, а якоїсь послуги. Оплатити картковий борг колишній поліцейський повинен вбивством кількох мафіозі, що перешкодили Старому. Фотографію першої жертви майбутній кілер отримує від посередника, який прозоро натякнув, що у Метта, крім неоплачених боргів, є улюблена дочка.
Кадри з фільму Картковий борг
Перший кадр з фільму Картковий борг Другий кадр з фільму Картковий борг Третій кадр з фільму Картковий борг Четвертий кадр з фільму Картковий борг П'ятий кадр з фільму Картковий борг Шостий кадр з фільму Картковий борг

Дивитися онлайн "Картковий борг" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!