Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Кішка на розпеченому даху (1958)

Кішка на розпеченому даху

0
0 0
0/10
Кішка на розпеченому даху
480
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Кішка на розпеченому даху
Заможна сім'я святкує день народження «Великого тата», у якого діагностували рак. Тим часом його молодший син, зірка футболу Брік, що спився, продовжує забивати цвяхи в труну свого нещасливого шлюбу з красунею-«кішкою» Меггі. Сліпучі легенди Голлівуду Елізабет Тейлор та Пол Ньюман у екранізації однойменної п'єси Теннессі Вільямса, удостоєної Пулітцерівської премії. Фільм отримав шість номінацій на Оскар у всіх основних категоріях.
Бріку тридцять років: він дуже гарний чоловік, одружений з красивою жінкою, і є сином багатого плантатора, а колись відомим футболістом. Ось тільки його спортивна кар'єра залишилася позаду, дружина Меггі він ненавидить, а батько помирає від невиліковної хвороби, тоді як інші родичі вступають у боротьбу за спадок. Брік не розлучається з пляшкою. Меггі, як і раніше, його любить і даремно намагається привернути його увагу після жорстокого розриву. Між ними одного разу став найкращий друг Бріка, чия трагічна тінь досі затьмарює їхні стосунки. Подружні сварки відбуваються на тлі галасливого свята: своє 65-річчя відзначає глава сім'ї, якого всі домочадці називають «Великим татком». Ювіляр намагається наставити п'яницю на істинний шлях, не бажаючи визнавати, що його власні дні вже пораховані, а його близькі так і не отримали від нього тої любові, якої потребували.
Кадри з фільму Кішка на розпеченому даху
Перший кадр з фільму Кішка на розпеченому даху Другий кадр з фільму Кішка на розпеченому даху Третій кадр з фільму Кішка на розпеченому даху Четвертий кадр з фільму Кішка на розпеченому даху П'ятий кадр з фільму Кішка на розпеченому даху Шостий кадр з фільму Кішка на розпеченому даху

Дивитися онлайн "Кішка на розпеченому даху" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!