Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Найманець / Найманці (2006)

Найманець / Найманці

0
0 0
0/10
Найманець / Найманці
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Найманець / Найманці
«Найманець» - фільм, що розповідає про неоднозначність професії солдатів, які працюють за контрактом.
Джон Сігер і його загін, що складається з фахівців всіх мастей: від вибухотехніка до зв'язківця, виконують завдання в бойових точках різних країн. Вони рідко вникають в суть конфлікту і керуються в своїй роботі тільки наказом.
Але в один момент сходяться кілька факторів, які назавжди змінюють життя Джона. Його друг і товариш по службі Радіо Джонс гине на території супротивника. Якби викликана техніка прийшла раніше, то цієї втрати можна було б уникнути. Сігер злий на командування і вирішує вийти зі справи. Але йому не дають такої можливості, оскільки французький посол і його близькі викрадені, а це загострює і без того напружений конфлікт.
Але ніякі вмовляння на Сігера не діють. Тоді колишні наймачі переходять до шантажу, погрожуючи дружині і сину вбитого Джонса. Джон відчуває відповідальність за них, тому погоджується на останнє завдання.
Але його боси не розуміють, що тепер їм грозить не менша небезпека, ніж тим, кого вони замовили.
Кадри з фільму Найманець / Найманці
Перший кадр з фільму Найманець / Найманці Другий кадр з фільму Найманець / Найманці Третій кадр з фільму Найманець / Найманці Четвертий кадр з фільму Найманець / Найманці П'ятий кадр з фільму Найманець / Найманці Шостий кадр з фільму Найманець / Найманці

Дивитися онлайн "Найманець / Найманці" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!