Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Татусь з афіші (1998)

Татусь з афіші

0
0 0
0/10
Татусь з афіші
480
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Татусь з афіші
Малолітні доньки, неймовірно засмучені тим фактом, що батько страждає від самотності, розміщують величезний плакат із зображенням тата на будівлі в одному з найбільш людних районів міста. Оголошення свідчить, що дуже успішний чоловік шукає другу половинку, здатну задовольнити довгий список вимог. Загалом, стати найкращою дружиною у світі. Але навіть перелік зобов'язань не лякає потенційних наречених, і з цього часу бідному чоловікові не дають проходу жінки.
Вся проблема в тому, що чоловік зовсім не підозрював про вчинок улюблених донечок. До того ж дівчата пішли ще далі і влаштували справжнє детективне агентство з розслідування минулого потенційних кандидаток на заміжжя. Усі бажаючі проходять обов'язковий аналіз, так би мовити, профпридатності. Загалом, почався справжній хаос зі стосунків, в яких розбиратися потрібно людині, яка зовсім не очікувала такого величезного напливу красунь.
Кадри з фільму Татусь з афіші
Перший кадр з фільму Татусь з афіші Другий кадр з фільму Татусь з афіші Третій кадр з фільму Татусь з афіші Четвертий кадр з фільму Татусь з афіші П'ятий кадр з фільму Татусь з афіші Шостий кадр з фільму Татусь з афіші

Дивитися онлайн "Татусь з афіші" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!