Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Рот на замку (2000)

Рот на замку

0
0 0
0/10
Рот на замку
480
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Рот на замку
Сестри-близнючки Паркер живуть зовсім незвичайним життям. Дівчатка випадково стали свідками злочину, і тепер, як свідки, цілодобово охороняються співробітниками ФБР. Їх змушені перевозити з одного місця проживання на інше, бо тільки з'явившись у новому населеному пункті, вони миттєво розповідають усім цінні секрети. Агенти ФБР вперше стикаються з такими складними свідками, Еббі і Медді рідкісні балакухи, ні на хвилину не можуть утримати язик за зубами, тим самим наражаючи своє життя на небезпеку. Охоронці возять їх із місця на місце, але скрізь ситуація повторюється. Після багатьох переїздів близнючки опинилися в Австралії.
Над дівчатами нависла цілком реальна загроза, їхнім слідом йде банда тих самих грабіжників, вони не втрачають надії отримати діамант, через який, власне, і було скоєно злочин. Сестрички прийняли дорогоцінний камінь за брязкальце і, кинувши в сумку Еббі, благополучно забули про його існування, оформивши на кордоні, як звичайну намистину.
Злочинці все ближче підбираються до дівчаток, а значить, щоб вижити, їм треба припинити базікати, але це виявляється найскладнішим.
Кадри з фільму Рот на замку
Перший кадр з фільму Рот на замку Другий кадр з фільму Рот на замку Третій кадр з фільму Рот на замку Четвертий кадр з фільму Рот на замку П'ятий кадр з фільму Рот на замку Шостий кадр з фільму Рот на замку

Дивитися онлайн "Рот на замку" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!