Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Проект А (1983)

Проект А

0
0 0
0/10
Проект А
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Проект А
Фільм «Проект А» - гонконгський комедійний бойовик з молодим Джекі Чаном у головній ролі Дракона Ма.
XIX століття, Гонконг. На Китайському морі немає порятунку від піратів, чиї невловимі кораблі грабують беззахисні торгові судна. Місцева берегова охорона під командою нетямущого полковника постійно провалює операції по захопленню морських розбійників, чим жахливо злить англійську владу. Після чергової невдачі «бравий» загін розформовують, катери ставлять біля причалу, а морячків підпорядковують корумпованому поліцейському капітану Чхіку, який має зуб на берегову охорону.
Тим часом китайські корсари, вкрай знахабнілі від безкарності, захоплюють в полон поважного британського адмірала. Втративши голову англійський консул збирається запропонувати розбійникам солідний викуп з поліцейського фонду і зробити лицарем їх представника, але відважний сержант Ма пропонує інше рішення. Боєць берегової охорони радить відновити загін і доручити йому спецоперацію А. Схоже, хоробрий Дракон придумав, як піймати піратського ватажка Ло Сем За і звільнити заручників.
Кадри з фільму Проект А
Перший кадр з фільму Проект А Другий кадр з фільму Проект А Третій кадр з фільму Проект А Четвертий кадр з фільму Проект А П'ятий кадр з фільму Проект А Шостий кадр з фільму Проект А

Дивитися онлайн "Проект А" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!