Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Десять тисяч святих (2015)

Десять тисяч святих

0
0 0
0/10
Десять тисяч святих
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Десять тисяч святих
Молодіжна драма про підлітка Джуда, який тяжко переживає трагічну втрату друга і намагається допомогти його вагітній дівчині Елізі. Хейлі Стайнфелд, Ейса Баттерфілд, Ітан Гоук та Еван Джогіа у фільмі «Десять тисяч святих», заснованому на однойменному романі Елеонори Хендерсон.
Кінець 1980-х, Вермонт. Шістнадцятирічний Джуд разом із найкращим другом Тедді вирушає на новорічну вечірку. Вони звуть із собою привабливу дівчину Елізу, яка приїхала з Нью-Йорка. Але веселощі завершуються трагедією: Тедді гине від передозування наркотиками. Невдовзі з'ясовується, що Еліза чекає від нього на дитину. Зведений брат Тедді, музикант Джонні відчуває відповідальність за долю дівчини і вирішує зблизитись з нею, нехай він і не має до Елізи жодних романтичних почуттів. Що не можна сказати про Джуда, який приховує своє кохання, на яке, як він сам вважає, у нього немає права. Всім героям належить навчитися щирості, вирішити серйозні сімейні проблеми та розпочати нове життя.
Кадри з фільму Десять тисяч святих
Перший кадр з фільму Десять тисяч святих Другий кадр з фільму Десять тисяч святих Третій кадр з фільму Десять тисяч святих Четвертий кадр з фільму Десять тисяч святих П'ятий кадр з фільму Десять тисяч святих Шостий кадр з фільму Десять тисяч святих

Дивитися онлайн "Десять тисяч святих" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!