Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Американське чтиво (2023)

Американське чтиво

0
7 0
10/10
Американське чтиво
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Американське чтиво
Досить популярний чорношкірий літератор, письменник Телоніус Еллісон, під авторським псевдонімом "Монк" пише свої твори. І, як і кожна творча людина, наш професор у галузі літератури намагається віртуозно завоювати та масштабувати свою цільову аудиторію.
Він виступає на різних заходах, семінарах та симпозіумах, роздає інтерв'ю і, здавалося б, успішно просуває свій особистий бренд у маси. Однак не все йде так гладко, як хотілося б нашому головному герою. Він стикається з низкою їдкої критики від своїх по крові, темношкірих читачів і редакторів.
“Монка” звинувачують у надто скромному поданні своїх побратимів, його виклад, на думку опонентів, не має достатньої лояльності до “чорних”. Для подолання стереотипів, що впевнено розповсюджуються, Телоніус видає анонімний роман, що описує всю правду і реальне життя темношкірого контингенту США.
Кадри з фільму Американське чтиво
Перший кадр з фільму Американське чтиво Другий кадр з фільму Американське чтиво Третій кадр з фільму Американське чтиво Четвертий кадр з фільму Американське чтиво П'ятий кадр з фільму Американське чтиво Шостий кадр з фільму Американське чтиво

Дивитися онлайн "Американське чтиво" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!