Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Сховище (2010)

Сховище

0
1 0
10/10
Сховище
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Сховище
Сталося так, що психіатр Кароліна (Кара) Хардінг давно вже втратила віру в Бога. Одного разу хулігани вбили її чоловіка і тепер вона одна виховує доньку. Жінка спеціалізується на обстеженні злочинців, які намагаються імітувати роздвоєння особистості. Доктор Хардінг глибоко переконана, що людей з роздвоєнням свідомості не існує. Щоразу вона виносить вердикт - симуляція. На підставі виданих експертиз Кароліни, злочинців дуже часто засуджують до смертної кари.
Одного разу батько жінки, теж психіатр поцікавився її думкою про пацієнта Адама. Цей чоловік жебракував по вулиці і у нього яскраво видно переходи від однієї особи до іншої. Крім Адама він іноді буває Девідом і Уеслі. Переконання жінки про роздвоєння особистості сильно похитнулися. Вона розуміє, що ця людина не прикидається і намагається знайти більш-менш реальне всьому пояснення. В кінцевому рахунку вона приходить до висновку, що Адам хворий. Але нові обставини приводять Кароліну до абсолютно несподіваних для себе висновків. Про все це дивіться в кінокартині «Сховище».
Кадри з фільму Сховище
Перший кадр з фільму Сховище Другий кадр з фільму Сховище Третій кадр з фільму Сховище Четвертий кадр з фільму Сховище П'ятий кадр з фільму Сховище Шостий кадр з фільму Сховище

Дивитися онлайн "Сховище" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!