Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Руфус. Хроніки чарівної країни (2020)

Руфус. Хроніки чарівної країни

1
1 0
10/10
Руфус. Хроніки чарівної країни
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Руфус. Хроніки чарівної країни
Скотт разом із подругою Емілі виявляє в будинку своєї бабусі загадкову істоту. Вони й не припускали, що після цієї зустрічі вирушать на важливу місію – рятувати чарівну країну.
Приїхавши в гості до бабусі, Скотт гуляє зі своєю подругою Емілі великим старовинним будинком. Волею долі вони піднімаються на горище, хоч їм заборонено туди заходити. Там вони стикаються з таємничою пухнастою істотою на ім'я Руфус, яка вміє розмовляти. Звірятко прийшло із чарівної країни, і країна ця перебуває у великій небезпеці. Руфус разом із чарівником Ебботом був відправлений королевою у світ людей, щоб спробувати знайти спосіб, як їм уберегти свою країну від загибелі. За допомогою стародавньої книги заклинань їм потрібно зібрати інгредієнти для створення чарівного пилу. Але злісна чарівниця Лілліт не спить. Вона невпинно слідує за ними, бажаючи отримати цю книгу. Скотт та Емілі погоджуються приєднатися до Руфуса та Еббота і допомогти їм виконати непросту місію.
Кадри з фільму Руфус. Хроніки чарівної країни
Перший кадр з фільму Руфус. Хроніки чарівної країни Другий кадр з фільму Руфус. Хроніки чарівної країни Третій кадр з фільму Руфус. Хроніки чарівної країни Четвертий кадр з фільму Руфус. Хроніки чарівної країни П'ятий кадр з фільму Руфус. Хроніки чарівної країни

Дивитися онлайн "Руфус. Хроніки чарівної країни" безкоштовно

Коментарі (1)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. Ann-G
    Ann-G
    10 квітня 2024 17:50
    цікаве фентезі- казка для дітей