Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Мистецтво кохання (2024)

Мистецтво кохання

0
0 0
0/10
Мистецтво кохання
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Мистецтво кохання
Сюжет фільму знайомить із молодою та привабливою дівчиною, яку звуть Аліна. Її можна назвати справжнім професіоналом своєї справи, адже вона працює в Інтерполі, і зуміла заслужити на повагу та визнання. Якось її життя почало набирати раптових обертів, після того, як перед красунею стало складне рішення. Тепер їй потрібно визначити подальшу долю злочинця, якого вона намагається упіймати.
Головна героїня займається розслідуваннями злочинів, скоєних у сфері мистецтва. Перед панночкою тепер нова важлива місія, їй необхідно знайти злодія, який пограбував місцевий музей. Спочатку здавалося, що знайти його буде дуже складно, майже неможливо. Але Аліна не збирається так просто здаватися, вона рішуче йде до поставленої мети. І ось раптово вона стикається із справжньою правдою. Справа в тому, що цей бандит, за яким полює дівчина насправді успішний мільйонер, з яким вона мала романтичні стосунки в минулому. Ця обставина її шокувала, і тепер красуні потрібно ухвалити складне рішення, яке вирішить її подальшу долю. Як розгортатимуться подальші події?
Кадри з фільму Мистецтво кохання
Перший кадр з фільму Мистецтво кохання Другий кадр з фільму Мистецтво кохання Третій кадр з фільму Мистецтво кохання Четвертий кадр з фільму Мистецтво кохання П'ятий кадр з фільму Мистецтво кохання Шостий кадр з фільму Мистецтво кохання

Дивитися онлайн "Мистецтво кохання" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!