Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Мешканка (2022)

Мешканка

0
0 0
0/10
Мешканка
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Мешканка
Молода дівчина змушена протистояти примарі свого нащадка, знаменитої жінки-вбивці. Дізнатися подробиці настільки жахливої історії можна, подивившись онлайн фільм «Мешканка.
У 1892 році відбулося знамените вбивство Ендрю та Еббі Борден, у якому безуспішно намагалися звинуватити їхню дочку Ліззі. З тих пір склалася думка, що дівчина була одержима. У сучасному світі вона має нащадка в особі старшокласниці Тари. Дівчина намагається жити звичайним життям, проте цьому заважають моторошні видіння. Поступово у місті починають відбуватися вбивства людей, які так чи інакше були пов'язані з Тарою. У цьому картина злочину відтворює події 1892 року. Чи пов'язано це з прокляттям, від якого страждають нащадки Ліззі Борден? Чи це справа рук звичайного маніяка-наслідувача? Так чи інакше життя дівчини та всіх її близьких перебуває у страшній небезпеці. А оскільки поліціянти виявилися безсилими, Тара вирішує розпочати власне розслідування.
Кадри з фільму Мешканка
Перший кадр з фільму Мешканка Другий кадр з фільму Мешканка Третій кадр з фільму Мешканка Четвертий кадр з фільму Мешканка П'ятий кадр з фільму Мешканка Шостий кадр з фільму Мешканка

Дивитися онлайн "Мешканка" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!