Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Зимова кістка (2010)

Зимова кістка

0
0 0
0/10
Зимова кістка
480
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Зимова кістка
Фільм розповідає історію сімнадцятирічної Рі Доллі, яка живе в сільській Міссурі разом з хворою матір’ю, дванадцятирічним братом Сонні та шестирічною сестрою Ашлі. Сім’я перебуває в надзвичайно складних умовах, але Рі дбає про своїх братів, навчаючи їх виживати, полювати та готувати їжу.

Одного дня Рі дізнається, що її батька, Джессапа, не було дома дуже довго, і невідомо, де він зараз. Він знаходиться під заставою після арешту за виробництво метамфетаміну. Шериф Баскін повідомляє Рі, що якщо її батько не з’явиться на судовому засіданні, їхній будинок буде конфісковано.

Рі вирушає на пошуки батька. Вона спочатку звертається до свого наркозалежного дядька Тірдропа, а потім до інших родичів. Вона навіть намагається зустрітися з місцевим кримінальним босом, Тампом Мілтоном. Однак Тамп відмовляється її приймати, і єдине, що Рі дізнається, - це попередження залишити цю справу в спокої та чутки про те, що Джессап загинув у вогні в лабораторії метамфетаміну або втік, щоб уникнути суду.

Коли Джессап не з’являється на судовому засіданні, бондсмен повідомляє Рі, що в них залишилося близько тижня, перш ніж їхній будинок і земля будуть конфісковані. Рі вважає, що батька вже немає серед живих.
Кадри з фільму Зимова кістка
Перший кадр з фільму Зимова кістка Другий кадр з фільму Зимова кістка Третій кадр з фільму Зимова кістка Четвертий кадр з фільму Зимова кістка П'ятий кадр з фільму Зимова кістка Шостий кадр з фільму Зимова кістка

Дивитися онлайн "Зимова кістка" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!