Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Море дерев (2016)

Море дерев

0
0 0
0/10
Море дерев
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Море дерев
Два заблукалі герої, американець і японець, разом намагаються знайти вихід із нескінченного лісу під горою Фудзі, куди обидвоє спочатку приїхали, щоб покінчити з життям. Екзистенційна драма знаменитого режисера, лауреата Каннського кінофестивалю Гаса Ван Сента («Слон», «Розумниця Вілл Хантінг»). Картина номінувалася на «Золоту пальмову гілку», а головні ролі у ній виконали такі зірки, як Меттью МакКонеґі, Наомі Воттс та Кен Ватанабе.
Артур Бреннан, професор фізики, приїжджає зі Штатів до Японії, щоб на власні очі побачити «Море дерев», або «Ліс самогубців». Так називають густу тиху хащу Аокігахара, що розкинулася біля підніжжя Фудзі. З давніх-давен самураї приїжджали сюди для скоєння самогубства. Тяжкий шлюб, трагічна втрата і нестерпне почуття провини змушують Артура задуматися про суїцид. Однак на його шляху зустрічається японський бізнесмен Такумі, який також хотів накласти на себе руки, але передумав, згадавши про близьких. Тепер герої разом намагаються знайти зворотний шлях.
Кадри з фільму Море дерев
Перший кадр з фільму Море дерев Другий кадр з фільму Море дерев Третій кадр з фільму Море дерев Четвертий кадр з фільму Море дерев П'ятий кадр з фільму Море дерев Шостий кадр з фільму Море дерев

Дивитися онлайн "Море дерев" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!