Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Крихітка Рубі / Малятко Рубі (2022)

Крихітка Рубі / Малятко Рубі

0
0 0
0/10
Крихітка Рубі / Малятко Рубі
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Крихітка Рубі / Малятко Рубі
Героїня фільму «Малятко Рубі» - Джо, яка обрала шлях материнства. Вона погодилася залишити успішну кар'єру, щоб спокійно виносити здорову дитину. Вагітність протікала нормально, а люблячий чоловік надавав дружині підтримку і демонстрував турботу. Майбутні батьки мріяли про довгоочікувану подію, пов'язану з народженням первістка.
Було створено комфортну та затишну обстановку, щоб донька відчувала себе у повній безпеці. Над входом був дбайливо повішений вітальний напис, а після пологів мати відчула себе по-справжньому щасливою. Відчуття ейфорії тривало недовго, тому що колись розмірене і благополучне життя перетворилося на безперервний кошмар. Жінка починає впадати у стан паніки, оскільки дитина постійно плаче та потребує уваги. Вона не може дивитися на мам, що прогулюються, чиї немовлятка мирно дрімають у візках. Нав'язливі думки позбавили її відпочинку та сну, хоча близькі вважають те, що відбувається в будинку абсолютною нормою. Їй все більше здається, що навколо все несе загрозу і є серйозною небезпекою.
Кадри з фільму Крихітка Рубі / Малятко Рубі
Перший кадр з фільму Крихітка Рубі / Малятко Рубі Другий кадр з фільму Крихітка Рубі / Малятко Рубі Третій кадр з фільму Крихітка Рубі / Малятко Рубі Четвертий кадр з фільму Крихітка Рубі / Малятко Рубі П'ятий кадр з фільму Крихітка Рубі / Малятко Рубі

Дивитися онлайн "Крихітка Рубі / Малятко Рубі" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!