Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Банда аутсайдерів (1964)

Банда аутсайдерів

0
0 0
0/10
Банда аутсайдерів
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Банда аутсайдерів
Важко уявити, чим може обернутися простий похід і запис до групи з навчання професійної англійської. Молода дівчина Оділь навіть не підозрювала, що випадкове знайомство з парочкою хлопців, зустрінутих на курсах, остаточно переверне її побут. Саме двоє залицяльників підштовхнуть дамочку піти на злочин, який, крім іншого, має статися у рідному домі Оділь.
Здавалося, що може бути простішим, ніж дістати гроші з відкритого сейфу в будинку, куди маєш постійний доступ? Коли перебуваєш під враженням і буянням гормонів, розум відключається, і стираються будь-які межі розуміння дозволеного. Ось-ось перетнеться межа через яку не буде вороття, але що є закон, коли на кону стоїть честь і громадянський обов'язок?
Але все виявляється набагато складніше, ніж розписаний на папері план, спланований від і до. Звичайно, з перших хвилин ситуація набуває несподіваного повороту, але вже пізно шкодувати про скоєні по дурості вчинки. Час, Оділь, особисто нести відповідальність за прийняті рішення.
Кадри з фільму Банда аутсайдерів
Перший кадр з фільму Банда аутсайдерів Другий кадр з фільму Банда аутсайдерів Третій кадр з фільму Банда аутсайдерів Четвертий кадр з фільму Банда аутсайдерів П'ятий кадр з фільму Банда аутсайдерів Шостий кадр з фільму Банда аутсайдерів

Дивитися онлайн "Банда аутсайдерів" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!