Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Байки зі склепу. Кривавий бордель (1996)

Байки зі склепу. Кривавий бордель

0
0 0
0/10
Байки зі склепу. Кривавий бордель
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Байки зі склепу. Кривавий бордель
У сюжеті комедійного фільму жахів «Байки зі склепу: Кривавий бордель» компанія молодих хлопців відпочиває у місцевому барі, де знайомиться з таємничим чоловіком, який пропонує хлопцям розважитись у крутому борделі. Про цей заклад знають одиниці, оскільки він знаходиться на території похоронної агенції, проте дівчата там справжні секс-бомби. Від такої пропозиції відмовиться тільки дурень і Калеб із друзями, заради інтересу, вирушають у це дивне місце.
Передчуваючи бурхливу ніч повну розваг, хлопці виявляються сильно розчаровані, якщо не сказати шоковані, адже прекрасні нічні феї виявляються не тільки повіями, але й вампірками, які не проти висмоктувати всю кров із клієнтів. Звичайно, опинившись у такому місці живим із нього не виберешся. На пошуки зниклого Калеба вирушає сестра Кетрін, заручившись підтримкою приватного детектива Ральфа Гутмана. Чи вдасться їм знайти хлопця живим і витягти його з кривавого борделя?
Кадри з фільму Байки зі склепу. Кривавий бордель
Перший кадр з фільму Байки зі склепу. Кривавий бордель Другий кадр з фільму Байки зі склепу. Кривавий бордель Третій кадр з фільму Байки зі склепу. Кривавий бордель Четвертий кадр з фільму Байки зі склепу. Кривавий бордель

Дивитися онлайн "Байки зі склепу. Кривавий бордель" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!