Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Місія Сегмат (2018)

Місія Сегмат

0
0 0
0/10
Місія Сегмат
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Місія Сегмат
У 1971 році студентка коледжу індіанка Сехмет отримує від свого батька Хідаят прохання повернутися додому. Після приїзду батько повідомляє дві шокуючі новини. Перша: він серйозно хворий, жити лишилося кілька місяців. Друга: він є шпигуном і підтримує відносини з пакистанським генералом Сайєдом, який натякає на план нападу на Індію. Хідаят домовився видати дочку за Ікбала, сина Сайєда, щоб дівчина шпигувала замість батька, але залишає право вибору.
Героїня погоджується та проходить місячне навчання під керівництвом Халіда Мира. Начальник повідомляє: існує план порятунку у разі неприємностей, але агенту доведеться самостійно здобувати та таємно передавати інформацію через розгалужену шпигунську мережу.
Дівчина стикається з труднощами нареченої, змушеної влитися в чужу родину. Чоловік виявився гарною людиною, співчуваючою, доброю, і відносини розвиваються природним чином. Але роман додає складнощів, на які Сехмат не очікувала.
Кадри з фільму Місія Сегмат
Перший кадр з фільму Місія Сегмат Другий кадр з фільму Місія Сегмат Третій кадр з фільму Місія Сегмат Четвертий кадр з фільму Місія Сегмат П'ятий кадр з фільму Місія Сегмат Шостий кадр з фільму Місія Сегмат

Дивитися онлайн "Місія Сегмат" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!