Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Смак голоду (2021)

Смак голоду

0
1 0
10/10
Смак голоду
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Смак голоду
Сімейна пара Карстен та Меггі відкривають власний ресторан вишуканої кухні та мріють отримати зірку «Мішлен». Чим ближче герої опиняються до своєї мети, тим глибшим стає розкол у їхніх стосунках. Олії у вогонь підливає таємничий лист Карстену, що підриває його довіру до Меггі.
«Малус» – новий престижний ресторан та яскрава зірка кулінарної індустрії Данії. Закладом керує подружжя Карстен та Меггі – вона розробила концепцію, а він – знаменитий шеф-кухар, який творить на кухні справжню магію. Парі немає рівних у ресторанному світі Данії, але їм недостатньо визнання публіки та критиків – герої сподіваються, що їхній заклад отримає зірку «Мішлен». Карстен і Меггі люблять один одного, щасливі у шлюбі і виховують двох чарівних дітей, але поступово відчайдушне прагнення до мрії починає впливати на їхні стосунки… Як далеко ці ресторатори готові зайти, щоб досягти поставленої мети?
Кадри з фільму Смак голоду
Перший кадр з фільму Смак голоду Другий кадр з фільму Смак голоду Третій кадр з фільму Смак голоду Четвертий кадр з фільму Смак голоду П'ятий кадр з фільму Смак голоду Шостий кадр з фільму Смак голоду

Дивитися онлайн "Смак голоду" безкоштовно

Скачати торрент:
Назва Розмір Роздають   Заватажують  
Смак голоду / Smagen af sult (2021) BDRip-AVC Ukr/Dan 1.57 GB 17 0

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!