Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Прокляття Ебігейл (2021)

Прокляття Ебігейл

0
1 0
10/10
Прокляття Ебігейл
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Прокляття Ебігейл
Холодний січень 1974 року. У Лондоні через страйк шахтарів повсюдно відбуваються тривалі відключення електрики, і величезні райони поринають у непроглядну темряву. Саме в таких умовах молода медсестра Вел починає працювати на новому місці, у Королівській лікарні, розташованій у Східному Лондоні.
Більшість її пацієнтів – бідняки, але через енергетичну кризу, в будівлі лікарні залишилися лише невелика жменька хворих – люди похилого віку, люди в комі та новонароджені, яким потрібний особливий догляд.
Кільком медсестрам, включаючи молоденьку Вел, випала саме «темна зміна», коли величезними лікарняними коридорами пересуваються лише під слабким світлом тьмяної лампочки. Будучи новенькою, Вел не наважилася зізнатися суворому керівництву, що боїться темряви.
Але незабаром виявляється, що її страхи не безпідставні. У позбавленому світла лікарняному лабіринті Вел все виразніше відчуває присутність чогось зловісного, чогось, що постійно за нею стежить. Що ж приховує безпроглядна чорнота? І чи можна врятуватися від цього?
Кадри з фільму Прокляття Ебігейл
Перший кадр з фільму Прокляття Ебігейл Другий кадр з фільму Прокляття Ебігейл Третій кадр з фільму Прокляття Ебігейл Четвертий кадр з фільму Прокляття Ебігейл

Дивитися онлайн "Прокляття Ебігейл" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!