Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Бунтівний місяць. Частина 1: Дитя вогню (2023)

Бунтівний місяць. Частина 1: Дитя вогню

1
38 3
9.3/10
Бунтівний місяць. Частина 1: Дитя вогню
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Бунтівний місяць. Частина 1: Дитя вогню
У галактичній імперії Праматір, після вбивства королівської родини, владу захоплює підступний сенатор. На околицях імперії виникає революційний рух, і в цей час у різних куточках галактики активно діє бойовий корабель під командуванням безжального адмірала Нобла.

Коли повстанці, яких шукають, вирушають на місяць Велдт, у пошуках запасів їжі, вони раптово стикаються з несподіваним опором. Тут з'являється загадкова жінка на ім'я Кора, яку кілька років тому місцевий фермер витяг з уламків космічного корабля. Виявившись утікачкою з військової еліти імперії, Кора стає несподіваним чинником у боротьбі за свободу і справедливість на цьому віддаленому місяці.

Дивитися онлайн "Бунтівний місяць. Частина 1: Дитя вогню" безкоштовно

Коментарі (1)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. Слава
    Слава
    30 грудня 2023 10:30
    Дивний всесвіт, де подорожують між світами, а по харчі приходять до фермерів із ручною працею. І хіба будуть йти імперці до поселення людей щоб забрати зерно, яке ще мають виростити на одному полі? А жителі селища будуть шукати по інших планетах собі захисників від всієї Імперії?
    Сюжетна лінія погано продумана, та ще й із додаванням епізодів із інших фільмів. Хоча б взяти сцену із прирученням грифону дуже нагадує "Аватар" із прирученням літаючих драконів, підкорили і все, більше не використовується. Також що не сподобалось в тому ж "Аватар 2" і тут так зробили, воскресіння головного ворога.