Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » На пляжі (1988)

На пляжі

1
4 0
10/10
На пляжі
480
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму На пляжі
Картина розповідає історію справжньої дружби двох дівчат із Каліфорнії. Вони випадково познайомилися на пляжі, росли в різному достатку, але це зовсім не завадило їм завести теплі дружні стосунки, навіть живучи в різних містах. Сісіль Блум простих поглядів, обожнює телепередачі, а в майбутньому мріє стати телезіркою. Міс Ессекс з дуже багатої родини, відвідує світські вечори та веде аристократичний спосіб життя. Подруги займаються облаштуванням майбутнього, обмінюються подробицями у листах, а коли подорослішали – зустрічаються знову, обзавівшись сім'ями. Але характер героїнь зазнав істотних змін.
Друга героїня має запальну вдачу, у неї немає даних топ моделі, зате у дівчини чудовий вокал. Красуня Хіларі обзавелася процвітаючим чоловіком, вона живе за суворими правилами вищого суспільства і ніщо не завадило їй здійснити давнє бажання назвати свою дочку на честь подруги.
Але доля приносить жорстокі випробування обох героїнь. Сісіль все частіше влаштовує скандали і вимагає підвищеної уваги від свого чоловіка – режисера у театрі, що призводить до суттєвих проблем. Все тому, що їй потрібна лише сцена, саме вона має бути у центрі уваги громадськості. У результаті чоловік втрачає колишній запал і подружжя розлучається.
Хіларі так само розлучається зі своїм чоловіком через його постійні зради, але це півбіди – у дівчини виявляється смертельна недуга, з якою навіть найкращі лікарі не можуть упоратися. Сісіль постійно знаходиться поруч і витягує її з депресії, допомагаючи не сумувати і весело проводити щодня. У такому ключі проходить останнє для міс Ессекс літо. Поховавши кращого друга, Сісіль береться виховувати її дитину, принісши клятву на могилі ніколи не забувати про чарівно проведений час.

Дивитися онлайн "На пляжі" безкоштовно

Коментарі (1)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. Гість Юлія
    Гість Юлія
    12 листопада 2023 22:10
    Дякую! Чудовий фільм та ще й з можливістю подивитися українською. Дві години пролетіли на одному подиху. До речі, одинадцятирічну Сісіль Блум грає акторка "Теорії великого вибуху" Маїм Бялік (вона тут спер!)