Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Емі (2015)

Емі

0
2 0
10/10
Емі
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Емі
Шанувальники Емі очікували виходу кінострічки про сходження їх улюбленої співачки дуже багато часу, т.к. у ній було чим зацікавити. Життя знаменитості пройшло дуже неординарно і було наповнене серйозними душевними випробуваннями. І ось, нарешті, зібрані всі матеріали, взяті численні інтерв'ю і витрачені довгі дні для з'єднання всіх епізодів цікавої долі відомої персони.
Сюжет представленої мелодраматичної картини «Емі» – це автобіографія, яка мотивує багатьох спробувати себе у ролі творчої особистості. Тут показані можливі злети та падіння, плюси та мінуси бажань слави та багатства. У фільмі простежується закономірність досягнення амбіцій: все може розбитися про скелю реальності і в одну мить, наче Фенікс, повстати з попелу.
Історія, що базується на реальних подіях, містить треки, які не входили до відомих альбомів. Архівні відео сім'ї та фрагменти з юності знаменитості зібрані воєдино та розповідають про особисте життя поряд із вокальною професією. Документальна стрічка включає історію радісної, обдарованої дівчинки, доля якої була не настільки щасливою, як усім бачилося.
Під час перегляду фільму деякі вперше почують результати творчості Емі, але життя юної співачки зачарує глядача одночасно силою та крихкістю. Яскрава зірка у світській хроніці запалила чимало сердець та залишила незабутній відбиток у пам'яті багатьох людей.

Дивитися онлайн "Емі" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!