Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Загнані коні (2015)

Загнані коні

0
0 0
0/10
Загнані коні
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Загнані коні
Драматична картина з кримінальним підтекстом. Життя на кордоні Мексики та Америки ніколи не була простим. Банди з легкістю перетинають допустимі межі, адже для них є свої поблажки з боку влади, і здебільшого на справи місцевого криміналітету просто закривають очі.
Герой картини повертається додому. У нього попереду радісна подія - одруження з коханою дівчиною. Весілля обіцяє стати одним з ґрандіозних подій за мірками місцевих жителів, особливо враховуючи красу нареченої. По поверненню додому, молода людина зустрічається зі своїм братом. Він підносить йому весільний подарунок у вигляді невеликого будиночка і міні-ранчо. Занадто шикарний презент, який важко прийняти, брат все ж не відкидає. До того ж його обраниці подобається верхова їзда.
Події протікають куди драматичнішим. Герой дізнається, що брат потрапив під вплив кримінального світу. Він пов'язаний з жахливими людьми, що примушують його йти на брудні і деколи жахливі вчинки. Звичайно, драма досягає свого піку, коли братові, пропонують прибрати свого родича і його новоспечену дружину. Чи зможе, він звернути з поганої стежки або все-таки зрадить єдиного брата...

Дивитися онлайн "Загнані коні" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!