Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Неймовірні пригоди Шарпей (2011)

Неймовірні пригоди Шарпей

0
0 0
0/10
Неймовірні пригоди Шарпей
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Неймовірні пригоди Шарпей
Мелодраматичний комедійний мюзикл від американського режисера Майкла Лембека та сценариста Роберта Хорна. Головні ролі виконали Ешлі Тісдейл та Остін Роберт Батлер.
Амбітна і трохи зарозуміла симпатична блондинка на ім'я Шарпей Еванс відчайдушно мріє стати легендарною актрисою і побудувати карколомну кар'єру в Голлівуді. Для цього вона вирушає до світової столиці знаменитостей, щоб спробувати щастя на творчій ниві та блиснути своїми вражаючими музичними талантами. Щодня їй доводиться долати безліч перешкод, щоб досягти бажаних висот, але спочатку обивательських порах її переслідують тільки одні провали і невдачі. Дівчину всіляко ігнорують, а одну із бродвейських ролей пропонують її собачці. Вона допомагає своєму кращому другові, закохується, а заразом працює на побігеньках у конкурентки та головної актриси мюзиклу, виконуючи брудні обов'язки служниці і беззастережно дотримуючись стервозних наказів. Велике і безсердечне незнайоме місто всіляко відчуває міс Еванс на міцність, намагаючись придушити її самовпевненість і вроджену зарозумілість. Зрада, підстави, змови - ось із чим доведеться зіткнутися Шарпей, якщо вона хоче нарешті досягти бажаного і стати популярною зіркою мюзиклів.
Це гарна історія про рішучість, а також про те, що не можна ніколи відступати перед труднощами, навіть якщо вже не залишилося жодних сил на боротьбу і бажання рухатися тільки вперед.

Дивитися онлайн "Неймовірні пригоди Шарпей" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!