Повернутись назад
Аватарка
Alex_Kotelenets
23-07-2023, 23:22
Не розумію, чому цей фільм отримав таку дозу критики. Дивився його у кінотеатрі в день прем'єри, буду чесний до кінця, йшов в першу чергу на камео Бетмена, на другій позиції все ж була цікавість до того, чим же завершиться ця ітерація DC, сам Флеш... Ну, таке собі... Йшов на сеанс з очікуваннями, що це буде такий собі середній фільм про супергероїв, і очікування мене не розчарували.
По сюжету: DC знову пробують у щось серйозне, у них не завжди виходить, але вони стараються. У Баррі з'являється надія врятувати свою родину, і хоч Брюс просить його не пороти дурниць, він все ж вирішує, що коли не можна але дуже хочеться, то можна... Виходить як завжди, "пропало все" зі всіма наслідками що з цього випливають. І от вже не Вейн повинен збирати "Лігу", а саме Флеш. Очікував, що Бетмен буде в картині у вигляді фан-сервісу, але ні, у нього тут повноцінна роль, і це здивувало і порадувало. А сцена десь улюблений кажанчик косплеїть ЗСУ - це ж те, на що можна дивитися вічно. Ну і кінцівка, знову ж цікавий, хоч може й очевидний поворот. Баррі так і лишився тим самим роздовбаєм, якого життя нічого не вчить.
Графіка: чув дуже багато негативних відгуків про графіку. Ну... Звісно якщо вже душнити, то так, проблеми є, але я один із тих, хто в кіно ходить заради сюжету, мені і фільми зняті по Догмі заходять, якщо цікаво спостерігати за сюжетними ходами. Тому для мене з візуалом все теж менш-більш.
Післясмак: виходив із зали з думками: "Вау! Це було круто!", потім переспав з цими думками. почав аналізувати. Чи були сюжетні дірки - так, безперечно були. Чи ідеальна графіка - ні, далеко не ідеальна. Та все ж післясмак лишається приємний. З участю Бетмена не обманули, гумор - присутній, драма - теж, екшоністих сцен - теж вистачає. Як розвага на вечір - цілком навіть зайде, і посміятися, і подумати, і навіть пустити скупу чоловічу сльозу. А якщо згадувати "Диво-Жінку 1984", "Аквамена" все що після першого "Загону самогубців" про них знімали - то "Флеш" кращий за ці фільми. Тому моя оцінка міцні 7 із 10.
P.S. сцена після титрів має місце бути.

Опублікувати рецензію

Аватарка