Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Мисливці за скарбами (2009)

Мисливці за скарбами

0
0 1
0/10
Мисливці за скарбами
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Мисливці за скарбами
Післявоєнні роки для американських шпигунів, які виконували особливо небезпечні завдання в період Другої світової, стали моментом, коли можна насолодитися довгоочікуваним відпочинком, і головні герої картини «Мисливці за скарбами» використовують перепочинок на повну. Чоловіки та жінки оселилися у відібраному у німців замку, де буквально щодня влаштовуються бенкети та святкові вечері, але Джеку та Кетлін далеко не до свят. Між молодими людьми вирує любовна пристрасть, але все змінюється, коли герої виявляють разючу знахідку.
Всім відомі факти того, що німці займалися розкраданням майна на окупованих землях, але додому до Німеччини везти награбоване під час війни було дуже ризикованим заняттям, і фашисти ховали цінне майно в затишних місцях. Один із таких скарбів і виявили агенти, але доповідати начальству не поспішали. Коштовності та цінні речі могли забезпечити щасливчиків до кінця життя, тому Кет і Джек вирішили переправити знахідку додому. Правда, треба було порушити закон і зайнятися контрабандою, але це всього на один раз, чи не так?
Як би не так, після початку втілення задуманого життя доля недосвідчених злочинців здається вже не такою райдужною, як мріялося спочатку.

Дивитися онлайн "Мисливці за скарбами" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!