Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Професіонал (1981)

Професіонал

0
0 0
0/10
Професіонал
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Професіонал
Фільм «Професіонал» - класика французького кіно. Він знятий за твором британського письменника Патріка Александера «Смерть пораненого звіра з тонкою шкірою».
Уряд Франції має свої інтереси в африканському регіоні. Президент Малагаві, Нджалу, заважає спецслужбам. Щоб вирішити цю проблему необхідно ліквідувати політика. Місію доручають Жосслену «Жосса» Бомону.
Але варто агенту дістатися до місця, як ситуація змінюється: тепер Нджалу - економічний партнер Франції, і його смерть може призвести до конфлікту. Спецслужби здають Бомона правоохоронним органам Малагави, щоб залагодити непорозуміння. Але Жосслен не готовий змиритися з тим, що сталося. Застосовуючи найрізноманітніші навички, герой тікає з табору для полонених, влаштовує розбірки з місцевим каральним загоном, а опісля, повертається на батьківщину.
Роботодавці, які його зрадили отримують шифровку, в якій Бомон повідомляє про намір виконати завдання щодо усунення первісної мети. Нджалу в цей час прибуває до Франції з візитом, таким чином, Жосс виявляється як ніколи близький до здійснення своєї помсти.

Дивитися онлайн "Професіонал" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!