Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Я хочу взяти тебе за руку (1978)

Я хочу взяти тебе за руку

0
0 0
0/10
Я хочу взяти тебе за руку
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Я хочу взяти тебе за руку
Після того, як "Бітлз" завоювали Велику Британію, хвилі їх популярності прокотилися по всьому світу. Декілька молодих американців стоять на порозі грандіозної події, кожен з них тримає у мокрій від хвилювання долоні заповітний квиток на концерт легендарних Бітлів.
Грейс – фотограф-початківець, дівчина переконана, якщо їй вдасться зробити на концерті ексклюзивні фото, вона стане знаменитою. Роузі закохана в Пола і мріє про зустріч, вона впевнена, що її щирі почуття не можуть залишитися непоміченими. Пем напередодні весілля не влаштовує традиційний дівич-вечір, вона вирушає на концерт, щоб у компанії тисяч таких же фанатів насолодитися творчістю улюблених артистів. Дівчата в передчутті свята не хочуть тремтіти до Нью-Йорка в автобусі, вони просять Ларрі відвезти їх на лімузині батька.
У компанії виявляється Дженіс, затята противниця групи, і Тоні, хлопець має намір зірвати виступ. Діставшись місця, дівчата вирішили побувати в номері The Beatles, але здійснити задумане вдається лише Пем.
Роузі виграла квиток, беручи участь у радіо-шоу, почувши перші акорди, від надміру почуттів дівчина втрачає свідомість. Усі герої різні, але об'єднані однією душевною прихильністю – любов'ю до уславленої ліверпульської четвірки.

Дивитися онлайн "Я хочу взяти тебе за руку" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!