Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Дорами » Самотні в Сеулі (2023)

Самотні в Сеулі

0
0 0
0/10
Самотні в Сеулі
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет дорами Самотні в Сеулі
Енхо - викладач, який мріє про письменництво. Закритий і педантичний, він може бути грубим із людьми. Він любить музику, книги та фотографувати. Публікує свої міркування в інтернеті. У віртуальності в нього значно більше знайомих, ніж у реальному житті.
Хлопцю щастить. На його проби пера звертає увагу видавництво. Йому пропонують написати про свій досвід — про самотність у Сеулі.
Разом з Енхо над рукописом працює редактор — молода жінка Хенджін. Вона любить свою роботу і намагається робити все, що від неї залежить, щоб друкувалося більше добрих книг. Новий автор їй спочатку не подобається.
Вона теж не душа компанії, важко розуміє, що відчувають інші люди. Але Енхо здається їй неприємним. Можливо, саме через те, що вони мають багато спільного.
У історії є любовна лінія, але вона не головна. На першому плані міркування про самотність у місті, про те, чому люди не хочуть зближуватися з будь-ким.
Кадри з дорами Самотні в Сеулі
Перший кадр з мультфільму Самотні в Сеулі Другий кадр з мультфільму Самотні в Сеулі Третій кадр з мультфільму Самотні в Сеулі Четвертий кадр з мультфільму Самотні в Сеулі П'ятий кадр з мультфільму Самотні в Сеулі Шостий кадр з мультфільму Самотні в Сеулі

Дивитися онлайн "Самотні в Сеулі" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!